Sensoremin GPS-hälytykset vähentävät kunnan taakkaa

Larmknapp för äldre

Lisää turvallisuutta ja vapautta käyttäjälle

Hälyttää helposti napin painalluksella. GPS-hälytys toimii kaikkialla – myös ulkona!

Sensorem gps personlarm

Lisää turvaa omaisille

Hälytyksen sattuessa läheisille soitetaan kellosta + saa he saavat varoitusilmoituksen Sensorem-sovelluksessa + tekstiviestin

Säkerhetslarm för äldre 2

Lisää vapautta ja joustavuutta sukulaisille

Sensorem-sovelluksen avulla omaiset näkevät, missä käyttäjä on ja voivat myös soittaa suoraan kelloon keskustellakseen käyttäjän kanssa

1 Gratis 2

Kunnan taakka pienenee

Käyttäjät voivat olla kotona pidempään, koska hälytys menee ensisijaisesti omaisille

Näin Sensoremin GPS-hälytin toimii, jos mobiiliturvahälytys aktivoituu

Larmknapp för äldre

1. Käyttäjä painaa GPS-kellon hälytyspainiketta.

GPS larm

2. SMS + hälytysilmoitus lähetetään käyttäjän lähiomaisille.

Högtalartelefon_2

3. Käyttäjän sukulaisille soitetaan automaattisesti ennalta määritetyssä järjestyksessä.

larmknapp för äldre

4. Omaiset voivat toimia ja varmistaa, että käyttäjä saa apua.

Säkerhetslarm för äldre 2

5. Jos kukaan läheinen ei vastaa, puhelu yhdistetään Sensoremin hälytyskeskukseen, joka vastaanottaa hälytyksen (avoinna kellon ympäri, aina).

Sensoremin GPS-hälyttimen edut

GPS-kello, jossa sisäänrakennettu puhelin ja automaattinen vastaus

Jos GPS-kellon fyysistä hälytyspainiketta painetaan kolme sekuntia, käyttäjän omaisille soitetaan ennalta määritetyssä järjestyksessä ja läheisille lähetetään SMS + hälytysilmoitus. Sensorem-sovelluksessa omaiset voivat asettaa kellon vastaamaan automaattisesti, kun joku soittaa siihen.

Toimii kaikkialla ja voidaan käyttää kaikkialla

GPS-kello kommunikoi mobiiliverkon kautta ja toimii kaikkialla (myös ulkona). GPS-kello on vesitiivis ja sitä voidaan käyttää kaikkialla!

Geoaidat GPS-hälyttimellä

Omaiset voivat merkitä Sensorem-sovelluksessa, millä alueilla käyttäjän on turvallista liikkua. Jos käyttäjä siirtyy tämän ulkopuolelle, kello soittaa valituille läheisille + lähettää hälytysilmoitukset ja tekstiviestit.

Käyttämättömyyden hälytys

Omaisia ​​varoitetaan hälytysilmoituksella ja tekstiviestillä, jos kello on ollut äänettömänä valittuina ajanjaksoina. Tämä toiminto varmistaa, että omaisia ​​varoitetaan, jos jotain vakavaa on tapahtunut, mutta käyttäjällä ei ole ollut mahdollisuutta painaa hälytyspainiketta.

Trygghetslarm för äldre

Vastaanotetun hälytyksen kuittaus

Jos käyttäjä hälyttää, hälytykseen vastaavat joko omaiset tai Sensoremin hälytyskeskus. Kaikille omaisille lähetetään tekstiviestillä vahvistus hälytyksen vastaanottaneesta.

Trygghetslarm för äldre

Räätälöity puhelinvaihde ajan asetuksella

GPS-kellossa on räätälöity puhelinkeskus, joka havaitsee, jos puhelinvastaaja vastaa ja yhdistää puhelun seuraavalle sukulaiselle. Kytkentäpalvelu on mahdollista ajastaa niin, että hälytys menee tiettyihin hälytysvastaanottimiin tiettyinä aikoina.

GPS klocka

Aikaisempaa teknistä tietämystä ei vaadita

GPS-kello on erityisesti suunniteltu helppokäyttöiseksi. Ainoa asia, mitä käyttäjän tarvitsee tehdä, on pystyä pitämään fyysistä hälytyspainiketta painettuna ja pystymään lataamaan kelloa.

Helppo ladata

GPS-kellon akun kesto on noin viisi päivää ja se latautuu noin kahdessa tunnissa mukana tulevalla magneettilaturilla. Kello varoittaa sekä käyttäjää että sukulaisia ​​(sovelluksen kautta), jos akun varaustaso on alhainen.

 

Sensorem trygghetslarm mobil

Vedenpitävä

GPS-kello on IP67-luokiteltu, ts. käyttäjä voi pestä kädet ja käydä suihkussa se päällä.

Mahdollisuus räätälöidä hälytysketjua tarpeen mukaan

trygghetslarm anhöriga

Helposti asennettava hälytysvastaanotin

Sinun tarvitsee vain valita, mitkä niistä syötetään hälytysvastaanottimiin ja soittojärjestys. Hälytysvastaanottimen lisäämiseen tarvitaan vain heidän puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa. Hälytyksen vastaanottaja voi olla kuka tahansa, esimerkiksi omaiset, kotihoito, oma hälytyskeskus tai oma henkilökunta.

Personlarm barn

Räätälöity hälytysketju

Jos hälytyspainiketta painetaan kolmen sekunnin ajan, hälytysvastaanottimiin soitetaan automaattisesti ennalta määritetyssä järjestyksessä ja SMS + hälytysilmoitus lähetetään hälytysvastaanottimille. Hälytysketjua voidaan muokata tarpeen mukaan niin, että hälytys menee suoraan esimerkiksi ulkoiseen hälytyskeskukseen tai hälytys menee samaan aikaan kaikille hälytyksen vastaanottajille, jolloin ensimmäisestä vastaajasta tulee hälytyksen vastaanottaja.

Säkerhetslarm hot

Hälytyskeskus vastaa hälytyksiin

Jos hälytysvastaanotin ei vastaa, puhelu yhdistetään Sensoremin hälytyskeskukseen, joka on aina auki ympäri vuorokauden! Käyttäjä puhuu hälytyskeskukseen kellon kaiutinpuhelimesta ja hätätilanteessa puhelu siirtyy SOS Alarm -palveluun. SOS Alarm voi sitten lähettää apua, kuten poliisin tai ambulanssin. Mikäli vartiointikutsuja tarvitaan myös ei-hätätilanteisiin, Sensoremilla on kumppanuus toisen tätä tarjoavan hälytyskeskuksen kanssa.

Trygghetslarm anhöriga

Sovellus hälytysvastaanottimille

Käyttäjän hälytysvastaanotin lataa Sensorem-sovelluksen App Storesta tai  Google  Play Storesta . Sovelluksesta hälytysvastaanottimet voivat seurata käyttäjän GPS-sijaintia reaaliajassa ja saada hälytysilmoituksen, jos käyttäjä lähettää hälytyksen. Tietoihin pääsee myös Sensoremin portaalin kautta verkkoselaimen kautta.

Haastattelu Ann Marien kanssa, joka käyttää Sensoremin GPS-hälytystä

"Se on hienoa, koska jos painan nappia, hälytys soi lapsilleni ja sitten voimme puhua toisillemme"

⭐⭐⭐⭐⭐

"Voin tehdä pitkiä kävelylenkkejä, enkä tarvitse olla hieman ahdistunut"

⭐⭐⭐⭐⭐

"Sinun ei pitäisi joutua istumaan yksin kotona, jos saat tällaisen hälytyksen ja voit kävellä"

⭐⭐⭐⭐⭐

"Voit käydä ulkona pitkillä kävelylenkeillä, voit mennä autolla ja se toimii ulkomailla ja kaikkialla"

⭐⭐⭐⭐⭐

"Paina vain tätä painiketta tässä kellossa, niin tunnet olosi turvalliseksi"

⭐⭐⭐⭐⭐

Esimerkkejä kunnista, jotka ovat valinneet Sensoremin GPS-hälyttimet

Usein kysytyt kysymykset GPS-hälytyksistä